Çevre dostu uygulamalar ile fark yaratıyoruz.
Çevre dostu uygulamalar ile fark yaratıyoruz.

İnsanlar ve dünya için daha sağlıklı bir gelecek yaratma vizyonu kapsamında gerçekleştirdiğimiz çevre dostu uygulamalar ile fark yaratıyoruz. Doğal kaynakların kullanımı ve çevrenin korunması düşüncesi doğrultusunda gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyoruz.

Türkiye hayvancılık ve tarım sektörünün gelişmesi için tamamen yerel şartlara ve ihtiyaçlara özel, temel teknoloji platformları ve ürünleri geliştirerek, temiz ve yaşanabilir bir dünya için çevre dostu uygulamalar hayata geçiriyoruz.

İş süreçlerini çevreye karşı duyarlı olacak şekilde dönüştürerek, üretim bölümünden bakım bölümüne, hatta idari binaya kadar her biriminde “Sıfır Atık” politikasına uygun olacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Çalışanlarımıza sıfır atık eğitimi

Sıfır Atık projesi ile çalışanlarımıza atık ayrıştırması ve önemi hakkında bilinçlendiriyoruz. Üretim alanları, bakım alanları ve idari binalara konteynerler alarak atıkların doğru ayrıştırılarak toplanması sağlıyoruz. Ayrışan atıkları sahamızda depolayıp, lisanslı çevre firmalarına gönderiyoruz. Bunun yanında her ay yolladığımız atık miktarlarına göre sistemsel olarak girişlerini yapıp Sıfır Atık kapsamındaki geri kazanımlarımızı yakından takip ediyoruz. Tüm bunlara ek olarak evsel atık sularımızı 2009 yılından bu yana Pak Gıda’nın atık su arıtma tesisine gönderiyoruz.

Benimsediğimiz sürdürülebilir iş süreçlerini sıfır atık yönetim felsefesiyle bütünleştirerek Temel Seviye Sıfır Atık belgesine sahip olduk.