Üretim kalitemiz dünya standartlarında
Üretim kalitemiz dünya standartlarında

Ürünlerimizi, İzmit’te bulunan üretim tesislerimizde GMP+ kapsamında en yüksek standartlarda üretiyoruz. Üretim süreçlerimize yaptığımız yatırımlar, inovasyon ve Ar-Ge’ye verdiğimiz önem sayesinde sektörümüze liderlik ediyoruz.

İntegro olarak, özgün ürünlerimizle yem ve yem katkı sektöründe büyük yeniliklere imza atıyoruz. Bugün biyoteknoloji alanında sahip olduğumuz dünya standartlarındaki bilgi birikimiyle Türkiye hayvancılık sektörünün gelişmesi için çalışıyoruz. Bu amaçla tamamen yerel şartlara ve ihtiyaçlara özel, temel teknoloji platformları ve ürünler geliştiriyoruz. En önemli ilkelerimizden biri; uluslararası kalite standartlarına uygun üretim yapmak.

Teknolojik bilgi birikimimizle geliştirdiğimiz ürünleri, İzmit’teki tesislerimizde sahip olduğumuz uluslararası belgelerin ve sertifikaların (GMP +FSA, HACCP, Helal, İSO) standartlarına göre üretiyoruz. Ar-Ge çalışmalarımız doğrultusunda müşterilerimizin ve sektörün beklentilerine uygun yeni ürünler geliştirerek, hayvancılıkla ilgili birçok ihtiyaçları karşılayabilen güçlü bir marka olma özelliğimizi koruyoruz.